Skip to main content

XPEL Paint Protection Film

Nooit meer zorgen over de lak van uw auto, met XPEL lakbescherming

Meer informatie

FCCB Cardetailing werkt met XPEL Paint Protection Film

Bent u er ook niet gerust op dat een ander net zo voorzichtig met uw auto omgaat als u? Dan biedt Ultimate Plus Paint Protection Film van XPEL uitkomst. Hiermee rijdt u onbezorgd, want de lakbeschermingsfolie beschermt uw auto tegen vuil en (lichte) krassen. De transparante folie is zelfherstellend! Als de folie opwarmt, als de zon schijnt of u de auto met warm sop wast, verdwijnen de krassen.

FCCB Cardetailing in Soest is gecertificeerd XPEL-installateur

FCCB Cardetailing in Soest mag als gecertificeerd XPEL-installateur uw auto van deze unieke beschermingsfolie voorzien. U kunt de hele auto door ons laten beschermen of kiezen voor de gevoelige onderdelen. Denk hierbij aan de bumper of de deuren. Ideaal als u in de stad woont of er vaak moet zijn. De prijs van de XPEL-lakbeschermingsfolie is afhankelijk van uw wensen. We rekenen
het graag voor u uit.

10 jaar XPEL-garantie bij FCCB Cardetailing

Voor welke XPEL-variant u ook kiest, FCCB Cardetailing in Soest geeft altijd 10 jaar garantie tegen verkleuring van de XPEL-folie. Neemt u het besluit om te kiezen voor deze ultieme bescherming dan kunt u met een gerust hart de weg op want u bent verzekerd van een maximale  doorverkoopwaarde van uw auto dankzij de uitstekende lakconditie.

FCCB Cardetailing heeft gekozen voor XPEL-Ultimate Plus lakbeschermingsfolie omdat deze folie veel voordelen biedt, en met onze ervaring de hoogste kwaliteit heeft. De voordelen van XPEL-Ultimate Plus:

  • Herstelt zichzelf (door warmte)
  • Vergeelt niet
  • UV-bestendig
  • Lange levensduur
  • Volledig transparant

XPEL Ultimate Plus

ULTIMATE PLUSTM legt de lat weer hoger met een ongeëvenaarde hoogglans afwerking en verbeterde impactbescherming. ULTIMATE PLUSTM is ontworpen om u de gemoedsrust te bieden die u nodig heeft op de openbare weg, waardoor de oppervlakken van uw voertuig worden beschermd tegen zaken als grind, oliën, insectenzuren, uitwerpselen van vogels en het stoppen van verfspaanders voordat ze beginnen.

XPEL Stealth

Vrijwel iedere auto glanst. Maar jij wil liever net even iets anders. Met een matte look maak je precies het verschil dat je zoekt.
STEALTH SATIN Lakbeschermingsfolie zorgt ervoor dat jouw auto opvalt tussen alle standaard glimmende auto’s én optimaal is beschermd tegen vuil en krassen.

Zelfhelende matte lakbeschermingsfolie

De geavanceerde STEALTH SATIN Lakbeschermingsfolie beschikt over dezelfde beschermkwaliteiten als ULTIMATE PLUS. Ook heeft STEALTH de unieke zelfherstellende werking.  Kleine krassen verdwijnen vanzelf wanneer de folie wordt opgewarmd, bijvoorbeeld door de zon. En hoewel matte folies over het algemeen moeilijk te onderhouden zijn, is dat niet het geval met STEALTH SATIN Lakbeschermingsfolie. Met gemak was je al het vuil van je auto, zonder dat je de folie beschadigt

XPEL Ultimate Fusion

We hebben alles wat je weet over PPF gebruikt en het gelikter dan ooit tevoren gemaakt, nog gemakkelijker te onderhouden en gebouwd om waterparels te maken alsof het niemand iets aangaat. Het is tijd om kennis te maken met ULTIMATE FUSION.

ULTIMATE FUSION is een optisch heldere, hoogglanzende, zelfherstellende lakbeschermingsfolie die voertuigen beschermt tegen steenslag, slijtplekken en lichte krassen. Ontwikkeld met een hydrofobe toplaag, heeft deze topkwaliteit folie een glad oppervlak die waterafstotend werkt, waardoor beschermde oppervlakken gemakkelijker te wassen en schoon te houden zijn.

Basis installatie

Wij maken gebruik van Xpel software (DAP) welke bijna elk type en model auto in het systeem heeft staan. Van daaruit kunnen wij de panelen selecteren welke we gaan voorzien van Xpel. Dit zijn patronen waarmee we onze plotter aansturen om de Xpel voor te snijden. Dit heeft als voordelen dat we niet hoeven te snijden op of langs de auto en ook geen de-/montage hoeven te doen. Die voordelen zorgen er wel voor dat er op enkele delen naden zichtbaar kunnen zijn, bijvoorbeeld om de folie om de spiegels te kunnen leggen.

High-end installatie

Ook bij een High-end installatie maken wij gebruik van de Xpel software, echter gaan we daar al een stapje verder. De ‘standaard’ patronen gaan we aanpassen zodat naden komen te vervallen en er minder randen zichtbaar zijn. Om de folie zoveel mogelijk om de randen te kunnen werken zullen we diverse delen demonteren. Denk hierbij aan de voor- en achterbumper, verlichting, deurgrepen en/of spiegels. Dit zal worden uitgevoerd door een van onze monteurs zodat de Xpel specialisten zich kunnen focussen op de best mogelijke installatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Vrijblijvend meer informatie