Skip to main content

FCCB Cardetailing XPEL Paint Protection Film

Nooit meer zorgen over de lak van uw auto, met XPEL lakbescherming

Meer informatie

FCCB Cardetailing werkt met XPEL Paint Protection Film

Bent u er ook niet gerust op dat een ander net zo voorzichtig met uw auto omgaat als u? Dan biedt Ultimate Plus Paint Protection Film van XPEL uitkomst. Hiermee rijdt u onbezorgd, want de lakbeschermingsfolie beschermt uw auto tegen vuil en (lichte) krassen. De transparante folie is zelfherstellend! Als de folie opwarmt, als de zon schijnt of u de auto met warm sop wast, verdwijnen de krassen.

FCCB Cardetailing in Soest is gecertificeerd XPEL-installateur

FCCB Cardetailing in Soest mag als gecertificeerd XPEL-installateur uw auto van deze unieke beschermingsfolie voorzien. U kunt de hele auto door ons laten beschermen of kiezen voor de gevoelige onderdelen. Denk hierbij aan de bumper of de deuren. Ideaal als u in de stad woont of er vaak moet zijn. De prijs van de XPEL-lakbeschermingsfolie is afhankelijk van uw wensen. We rekenen
het graag voor u uit.

10 jaar XPEL-garantie bij FCCB Cardetailing

Voor welke XPEL-variant u ook kiest, FCCB Cardetailing in Soest geeft altijd 10 jaar garantie tegen verkleuring van de XPEL-folie. Neemt u het besluit om te kiezen voor deze ultieme bescherming dan kunt u met een gerust hart de weg op want u bent verzekerd van een maximale  doorverkoopwaarde van uw auto dankzij de uitstekende lakconditie.

FCCB Cardetailing heeft gekozen voor XPEL-Ultimate Plus lakbeschermingsfolie omdat deze folie veel voordelen biedt, en met onze ervaring de hoogste kwaliteit heeft. De voordelen van XPEL-Ultimate Plus:

  • Herstelt zichzelf (door warmte)
  • Vergeelt niet
  • UV-bestendig
  • Lange levensduur
  • Volledig transparant

Basis installatie

Wij maken gebruik van Xpel software (DAP) welke bijna elk type en model auto in het systeem heeft staan. Van daaruit kunnen wij de panelen selecteren welke we gaan voorzien van Xpel. Dit zijn patronen waarmee we onze plotter aansturen om de Xpel voor te snijden. Dit heeft als voordelen dat we niet hoeven te snijden op of langs de auto en ook geen de-/montage hoeven te doen. Die voordelen zorgen er wel voor dat er op enkele delen naden zichtbaar kunnen zijn, bijvoorbeeld om de folie om de spiegels te kunnen leggen.

High-end installatie

Ook bij een High-end installatie maken wij gebruik van de Xpel software, echter gaan we daar al een stapje verder. De ‘standaard’ patronen gaan we aanpassen zodat naden komen te vervallen en er minder randen zichtbaar zijn. Om de folie zoveel mogelijk om de randen te kunnen werken zullen we diverse delen demonteren. Denk hierbij aan de voor- en achterbumper, verlichting, deurgrepen en/of spiegels. Dit zal worden uitgevoerd door een van onze monteurs zodat de Xpel specialisten zich kunnen focussen op de best mogelijke installatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Vrijblijvend meer informatie