Skip to main content

Auto wrappen Utrecht

Een volledige make-over van uw auto

Voor wie is wrapping geschikt?

Wilt u een volledige make-over van uw auto? Dan is een wrapping de meest complete optie. U kunt kiezen uit het volledige kleuren pallet, metallic, mat, glans, zijdeglans!

Het wrappen van uw auto kunt u met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Wij werken alleen met materiaal van de hoogste kwaliteit.
Door voor wrappen te kiezen veranderd u compleet de stijl en uiterlijk van uw auto. Met wrappen kunt u de complete look en feel van uw auto veranderen. Wij kunnen uw auto volledig wrappen, maar ook delen ervan. Denk bijvoorbeeld aan opvallende details als zijspiegels, bumpers, spoilers e.d.

Bekijk ons portfolio

Welk type auto heeft u?

Bij het wrappen van een van een auto kijken we altijd eerst naar het type auto. Het wrappen van een auto is al mogelijk vanaf €2.100,-. Ook is het mogelijk om verschillende onderdelen van een auto te ontchromen. Zo is het mogelijk om:

  • Raamlijsten te ontchromen
  • Grill te ontchromen
  • Dakdragers te ontchromen
  • Spiegels te ontchromen
  • Handgrepen te ontchromen
  • Logo’s te ontchromen
Contact opnemen

Hebben jullie ook transport van/naar huis?

Op aanvraag kunnen wij de auto eventueel ophalen en brengen. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto gedurende de tijd dat uw auto bij onder handen wordt genomen.

Welke kleuren wrapping zijn beschikbaar?

Wrapping is beschikbaar in alle denkbare kleuren, prints, mat, zijdeglans, hoogglans etc. Met ons computerprogramma kunnen we uw auto digitaal uitvoeren van alle beschikbare wrappings zodat u een goede keuze kunt maken.

Is wrapping geschikt voor auto’s van elk bouwjaar?

Ja. Echter is de huidige laklaag en conditie van de auto cruciaal. Hier gaan wij samen met u ook goed naar kijken.

Wat kost ontchromen?

Wilt u uw auto een stoerdere uitstraling geven door al het chroom de verwijderen? Of uw lampen een donkere tint te geven? Dit kan al vanaf 25,-. Denk hierbij aan logo’s, handgrepen, raamlijsten etc..

Is er vervangend vervoer beschikbaar?

Ja! Als u uw auto bij ons aflevert voor een behandeling kunt u gratis gebruik maken van onze leenauto.

Wat kosten de verschillende diensten?

Wij behandelen elke auto op maat. Elke auto is anders. Wij kijken naar de staat van de lak en welke diensten u graag zou willen. Onze wrapping en ontchroming services beginnen al vanaf 25,-.

Hoelang heb ik garantie op mijn wrapping?

Wij geven 1 jaar garantie op de montage mits je binnen 2 maanden na montage langskomt voor een kwaliteitscontrole welke kostenloos gedaan wordt door ons. De wrap gaat tussen de 2 en 5 jaar mee afhankelijk van de condities. Op de folie zit zelf geen fabrieksgarantie dus deze kunnen wij ook niet aanbieden.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Vrijblijvend meer informatie